Första inlägget

Ja då är det dags för första blogginlägget. Jag hade aldrig trott att jag någonsin skulle starta en blogg, det känns både roligt men samtidigt även skrämmande. Att börja skriva och dela med mig om mitt liv och mina tankar känns ovant för mig, men jag tror det kommer att vara bra för min väg framåt. För några år sedan förändrades mitt liv radikalt och satte mitt liv i en ordentlig gungning, det har varit 2 tunga år sedan dess men nu har livet äntligen börjat ljusna och jag försöker nu leva livet fullt ut och följa mina drömmar. Så vill ni veta mer om mig och mitt liv och följa min resa så är det bara att kika in här på bloggen.

På återseende!

Namaste Ida

4 thoughts on “Första inlägget

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s