På väg

Ja nu är jag äntligen på väg. Igår kväll vid 24 tiden tiden klev jag på nattåget mot Stockholm, vilket var den första etappen på min resa.

DSC_1057

Nu sitter jag här på Arlanda, och inväntar nästa etapp. Först Stockholm -Bangkok och sen Bangkok – Bali. Det är en lång flygning jag har framför mig.

Jag måste erkänna att det känns overkligt att jag nu är på väg till Bali, helt SJÄLV! Att jag ska spendera 3 veckor där helt på egen hand. Det känns otroligt spännande men självklart även lite nervöst. Jag kommer att fokusera på personlig och själslig utveckling under den här resan. Ägna mig mycket åt yoga och meditation och läsa positiva och inspirerande böcker. Sola och bada, gå på massage och bara ta hand om kroppen.

Om Några timmar kliver jag ombord på planet så för er som vill veta hur det går för mig på Bali, ni får hålla utkik på bloggen.

Så Hej då Sverige, vi ses om några veckor!

Namaste!

One thought on “På väg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s