Reflektion

DSCF4129

Under min resa till Bali fick jag tid att tänka och fundera mycket över mitt liv.

Att se tillbaka på livet jag hittills levt. Jag reflekterade över hur valen jag gjort har påverkat mitt liv. Varför valde jag just dom vägarna som jag valde och vad var det som egentligen låg bakom besluten. Vem var jag för 10 år sedan och har jag förändrats något sen dess? Det är intressant och otroligt lärorikt att se tillbaka med lite distans på sitt liv. Att se hur dom olika besluten man tagit fått livet att gå i helt olika riktningar.

Jag har som dom flesta andra fått vara med om en del jobbiga händelser i mitt liv. Men hur hanterade jag egentligen dessa situationer och hur har dessa händelser sedan påverkat mitt liv?

Ibland tror jag att det är nyttigt att stanna upp och reflektera över sig själv och sitt liv. Visst det kan vara både smärtsamt och jobbigt men jag tror man lär sig otroligt mycket om sig själv på det sättet.

Namaste!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s