I made it!

DSC_4600

Idag är en stor dag. För första gången någonsin så visade jag upp mitt Ci offentligt. Något jag aldrig trodde jag skulle våga. Jag satte upp håret i en knut på huvudet, utan att täcka över den med ett hårband. Utan att dra på mig en mössa eller försöka täcka den med håret. Med mitt Ci fullt synligt gick jag ut bland okända människor, vilket tidigare varit Helt otänkbart. Jag funderade både en och två gånger om jag verkligen skulle göra det här. Jag var nervös. Klumpen i magen fanns där och hjärtat slog allt snabbare när jag klev ut genom dörren. Jag kände mig osäker och rädd. Jag kollade mig omkring, kollade efter folks reaktioner. Men inget hände, allt var som vanligt. Ingen sa något, ingen pekade eller stirrade på mig. Jag behövde inte känna mig annorlunda eller konstig. Jag kände mig faktiskt trots allt som en av alla andra. Jag drog en lättnadens suck. Jag fixade det!! Jag fixade det!! Efter lite mer än tre år vågade jag tillslut för första gången visa mitt älskade, hatade Ci bland folk. Och jag måste erkänna att jag är lite stolt över mig själv. Det har varit en lång och tuff resa för att komma hit. Jag klappar mig själv på axeln och säger; Bra gjort Ida, du fixade det! Just keep on going!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s